22-04-06

ROCKRALLY@EDEGEM - finale_15/4/2006

Een week na datum een concertbespreking doen, getuigt niet van een goed engagement. Het biedt wel een andere perceptie op de feiten en geeft een mogelijk tot nuanceren.

Zo kan er gezegd worden dat alle finalisten beter hebben gespeeld dan in de finale…wat niet wil zeggen dat ze goed spelen. Au contraire…Er was al meer interactie met het publiek, soms gemeend, soms geforceerd.

 

De minpunten werden nog eens dunnetjes overgedaan: de ondermaatse solozang en muzikale onkunde van FLOOI, de eentonige songs van NILFISQ, de talentloze euh zanger van IN PROGRESS, de steeds wisselende line-up van KOALA (ditmaal zonder power) en de geeuwgevoelige performance van MENSCHEN IM HOTEL. Het was dan ook niet verwonderlijk dat uiteindelijk de ambiance en de verscheidenheid won en dit in de vorm van THE 7 LAWS OF WOO.

17:17 Gepost door Fuzztone in Concert | Permalink | Commentaren (2) | Tags: 2006, rockrally |  Facebook |

Commentaren

Lees dit aub Omdat er ook meer volk was opt einde . Duh. In de backstage heb ik er zelfs iemand op betrapt dat het allemaal al vastlag wie er zou winnen . Kom he seg . Wat een gezeik . tspreekt toch ook voor zich dat er een groep wint die al langer meedraait . dat geeft de zekerheid dat de centjes goed terechtkomen . Das al even harden bullshit als een toelatingsproef doen bij Dora Van Der Paars . Muziek is suggestief . willen we dat aub niet vergeten ! Waar draait muziek eigenlijk om op de eerste plaats ? Al die fucking presure ?! Precies Eurosong for kids !
Zo . Slaapwel.

Gepost door: Jawel Kheb groot gelijk | 17-05-06

Lees dit ook aub Voor wat het waard was: het lag nog niet vast wie er ging winnen. Er was al wel duidelijkheid over wie er niet kon winnen...wegens gebrek aan talent. Alleszins de keuze is gebeurd aan de hand van een aantal criteria waarop iedereen punten op gaf. Maar welk systeem ook wordt gebruikt, het zal nooit voor iedereen goed zijn, laat staan voor degenen die het nét niet gehaald hebben.

Gepost door: dementor69 | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.